Kaasplank graveren & het kaasmes: de specialistische keuken

In iedere keuken vindt je de meeste standaard benodigdheden terug. Zoals het aardappelschil mesje, de vork, broodmes en lepel. En natuurlijk borden en kommetjes. Maar echt gespecialiseerd gerei vindt je maar weinig. Dit terwijl deze enorm handig zijn! Een kaasmes bijvoorbeeld om perfect te snijden en een kaasplank graveren en gebruiken om echt tof de hapjes te presenteren.

Kaasmes voor iedere kaas!

Het kaasmes is een voorbeeld van een specialistisch keukengerei dat zeer handig is. Wanneer je oude kaas wil gaan snijden met bijvoorbeeld een aardappelschilmesje zal je veel moeite hebben. Bovendien bestaat de kans dat het mes breekt waardoor je jezelf kan verwonden. En voor zachte kaas is het lastig om de kaas in goede blokken te snijden. Het mes wil namelijk niet soepel door de kaas heen. Een kaasmes is daarom zeer handig! Echter moet je dan wel het juiste kaasmes kiezen. De één is namelijk geschikt voor oude kaas en de andere voor zachte kaas. Een hele kaasmes-set is daarom geen slechte keuze!

Kaasplank graveren: serveer in stijl!

Een kaasplank graveren is nog een handige optie! De kaasplank is als snijplank te gebruiken, maar de echte functie is natuurlijk om de kaas en andere snacks mee te presenteren. Overigens is veganistische kaas natuurlijk de beste keuze, maar dat spreekt voor zich. Soms lastig te vinden, maar wel gemakkelijk zelf te maken. Presenteer de lekkere snacks aan jouw visite op een toffe manier! De kaasplank is al fraai. Wanneer je deze graveert wordt het alleen maar beter! Kies voor de kaasplank graveren met een foto van een vakantie, tekening van jouw huis, een toffe quote, slimme tekst of gewoon een tof plaatje. Alles is mogelijk!

De complete keuken!

Met deze twee specialistische keukenbenodigdheden maak je jouw keuken tot een echte keuken! En niet een verzameling standaard benodigdheden. Vul de keuken aan met andere specialistische keukenbenodigdheden zoals een deegroller om de keuken compleet te maken!